Om kören

Om kören

Rejoice Gospel Choir vill med en blandad repertoar av svängig gospel och lugnare soul, gammalt och nytt, förmedla glädje, kraft och mening.

Rejoice Gospel Choir bildades redan 1989 och vi är en ideell förening i Lund. Kören är alltså inte bunden till någon kyrka eller församling, utan står på egna ben där livskraften är upp till våra körmedlemmarnas engagemang. Sedan januari 2013 är Hanna Norman körledare.

Rejoice Gospel Choir har släppt tre egna skivor. Den senaste, Wrappin’ up, innehåller bland annat julsånger i gospelton och släpptes lagom till julen 2011. Skivan kan köpas via kontakt med kören eller på Arken bokhandel i Lund och Folk o rock i Malmö.

Rejoice Gospel Choir, eller delar av kören, kan bokas till företagsfester, gudstjänster, välgörenheteskonserter, ditt bröllop, sommarfest, julfest etc.

Maila till bokning@rejoice.nu för att diskutera upplägg och pris.

 

Körledare Hanna Norman

Körledare Hanna Norman

Hanna Norman, körledare för Rejoice Gospel Choir, är bosatt i Stehag och arbetar som musiker på Svenska Kyrkan i Eslöv och körledare på Musikhögskolan i Malmö.

Ända sedan tonåren har hon varit ledare för olika sånggrupper och körer runt om i Skåne, och förutom lärarstudier med körledningsprofil vid Musikhögskolan i Malmö, har Hanna både studerat och undervisat på gospellinjen på Glimåkra Folkhögskola.

Gospelns budskap och musik ligger henne mycket varmt om hjärtat och hennes körledarskap präglas av glädje och pedagogisk tonsäkerhet. Hanna leder Rejoice Gospel Choir med säker hand, och det känns inspirerande och spännande att hon nu sätter sin prägel på Rejoice Gospel Choir.